U narednom periodu nećemo isporučivati knjige zbog tehničkih problema. Vidimo se uskoro!

Dostava

Naše knjige se štampaju posebno za svako dete. Nakon što kreiraš knjigu, potrebno je 5 do 10 radnih dana da se izradi i pošalje.

Vreme isporuke može da varira i navedeno je samo indikativno. Ne snosimo odgovornost ako porudžbina ne stigne u navedenom periodu.Plaćanje

Knjigu možeš platiti kuriru prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Možeš platiti isključivo gotovinom u dinarskoj valuti. Dostava knjige je besplatna.Privatnost

Zaštita i sigurnost ličnih podataka naših korisnika (kupaca) je prioritet. Krivo pile se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbine.

Ličnim podacima, u svrhe primanja porudžbine, njene realizacije i isporuke robe, smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, željena adresa za isporuku robe, broj telefona i sl.).

Krivo pile neće dostavljati lične podatke trećim licima, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Krivo pile lične podatke kupca dostavlja kurirskoj službi (poštanskom operateru sa kojim ima zaključen ugovor) samo u onom nužnom obimu potrebnom za isporuku poručene robe. Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Krivo pile i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) Krivo pile ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.