U narednom periodu nećemo isporučivati knjige zbog tehničkih problema. Vidimo se uskoro!

Česta pitanja

Želim da kupim knjigu i zanima me…

Ovo su knjige u kojima je tvoje dete glavni lik! Mališan može da ugleda svoje ime i lik na stranicama knjige. Na taj način će se lakše poistovetiti sa junakom i bolje usvojiti pouke priče.

Naša prva knjiga Ja na putovanju iz snova je preporučena za uzrast od 0 do 7 godina. Knjiga Srećan rođendan je preporučena za uzrast od 0 do 9 godina.

Knjigu možeš naručiti u nekoliko jednostavnih koraka. Pročitaj detaljnije na stranici Kako poručiti?

Nakon što kreiraš knjigu, procenjeno vreme potrebno da se izradi i pošalje je 5 do 10 radnih dana. Dostava knjige je potpuno besplatna.

Knjigu ćeš platiti pouzećem (tokom preuzimanja pošiljke od kurira). Možeš platiti isključivo gotovinom u dinarskoj valuti. Dostava je besplatna.

Knjiga će biti dostavljena kurirskom službom, potpuno besplatno.

Da, naravno! Tako će knjiga biti još zabavnija. Tvoju posvetu ćemo odštampati u knjizi, od reči do reči.

Kupio/la sam knjigu i zanima me…

Nakon kupovine na tvoju e-mail adresu stići će potvrda o kupovini sa brojem narudžbine.

Požuri! Ukoliko je prošlo manje od 4 sata od trenutka porudžbine, još uvek možeš promeniti podatke u knjizi. Molimo te da nam se javiš sa brojem svoje porudžbine i podacima koje želiš da izmeniš.

Krivo pile će učiniti sve da ti pomogne. Molimo te da nam se javiš sa brojem svoje narudžbine i kratkim opisom problema.

I dalje imaš pitanje?

Popuni formular na Kontakt strani, pošalji nam poruku na kontakt@krivopile.rs ili nas pozovi na broj telefona 0694527736

Tu smo uvek za tebe!